Kunstgras

Ook voor de aanleg van kunstgras kunt U "natuurlijk" terecht bij Groen Kreatief. Wij zijn erkend dealer van Royalgrass® Kunstgras. Zoals alle materialen die wij in Uw tuin verwerken behoort Royalgrass® tot een topkwaliteit.

 

Waarom wij gekozen hebben voor Royalgrass®? Royalgrass® kent een natuurlijke uitstraling, bijna niet van echt gras te onderscheiden. De unieke v-vormige vezel maakt Royalgrass® tot een topkwaliteit kunstgras.

 

Waarom zou U kiezen voor kunstgras terwijl een natuurlijke grasmat goedkoper is. Kunstgras geeft veel voordelen, nooit meer maaien, geen last van mos, nooit meer beregenen, dit zouden voor U voldoende argumenten kunnen zijn om te kiezen voor kunstgras. Bovendien geven wij en Royalgrass® maar liefst 10 jaar schriftelijke garantie op het geleverde product.

 

Wij verzorgen voor U de volledige aanleg van Uw kunstgras, van afgraven tot het in de puntjes uitvoeren van de aanleg van Uw kunstgrasmat. Veel tevreden klanten gingen U voor.

 

Mocht U door bovenstaande uitleg enthousiast geworden zijn, zijn we ten alle tijde bereid om in een gesprek alles tot in de puntjes door te nemen en een gepaste offerte uit te brengen. Wilt U alvast documentatie of een proefstukje neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.